Tuesday, March 31, 2009

aku kenak colek????

marek mataku kembang melampo2 aka tahap kronik...MUKAKU SEPERTI ALIEN!!!! mataku sesepet Liau*sepa sm skul kenal laa* n aku memang langsung xnampak..so,parents ku g bapak Wong's specialist n nya xpat detect pahal mataku gya gilak*mst lam atinya cacat ngkali biak tok*..nya surohlaa parents ku g hospital..tiba-tiba smua orang nanga aku...cam sheeyal jak asa bila dinangga camya skalik.. wlpn mataku gya, aku sempat chuchi mata...paru2nya dalam bilit kuneng aka zon KUNING ya banyak juak lelaki yang boleh tahan muka sidak*for sure cdak xkan tpikat nanga muka alien aku...huuu*..blablabla...dari pukul 3.57 ptg aku kat cya...sampe 9.00 mlm cuz tunggu blood test ku..paru2nya gyk aku ada penyakit Neuro**** ***(aku xigt)...alahan alergik yang mmg dr spesies aku*alien*...huuu...cheyy, ya ajak upanya...kakya aku di inject 2 kali(lenguh tgnku)..9.30 mlm baruklaa aku balit....cam dugong bergolek jak asa nunggu mk balit..

tmpat mbik darah aku~dr awl smpe akhe bnda ya tcucok kat tgnku


aku boring~ambik gmba


bilit 5 saat jak aku dlm yaa~

KESIMPULANNYA, aku xpat berpeluh banyak~huuuuuuuuuuuu

Sunday, March 29, 2009

jalan2 mkn2 foya2

hahahaha... actually kmkorg ada meeting for program kat SMKA kat City Fan..mcm biasa as a new member...aku kenalkanla diri walaupun macam SKL jak asa tp wat budus jak..haha...dah abes bincang, aku, fiqah, joef, zaty n alyaa tanpa diduga merancang mok jenjalan sesama...so, kmkorg nait bus...bila nait bas kmkorg tercari2 loceng berhenti nya n yang mengejutkan kmkorg diberhenti jaoh dari destinasi kmkorg, Boulervard Shopping Complex..dahla time check account xdapat, kenak gyk jalan kaki jaoh2..ishh..dengan keletihan yang begitu tinggi kmkorg bcadang mok g makan after solat..well,alyaa jak order mee goreng basah yang berambut dalamnya*ya pun semadi joef sedar*..kmkorg laen makan chicken chop yang bolehla tahan sodapnya...haha...then,kmkorg g arcade n maen lumba kereta*sbnrnya mok maen bumper car, well kiteorg msih mude lg..hahaha tp bnyk glak org* then terasa hati nak main funfair mini kat tepi BSC ya jak*cgek benda pon kmkorg x menang*..kakya alyaa blit n kmkorg g Citarasa Miri...dahla panas, nasib bait kmkorg jumpa tempat cambest mk lepak, kat Eastwood nyer stall...haha...kakya..blablabla*malas*..balit...n mataku kembang cuz bpeluh melampo2...huuuuuu

tiket bas milik zaty~glemer juakalyaa dgn mee goreng basah rerambut

ayek juice milik aku,joef n zaty~sodap
chicken chop ngan kuah black pepper
daging 4 kebab*eastwood

Tuesday, March 24, 2009

lukisan ku


tok laaa lukisan aku bila dsuroh lukis gmba parents kta~program JERI
video

Labels:

my memory in plkn~~haaaaaaaaa

cekgu yusdeman~fav teacher!!!huaaaaa

welll.....xtauk mk buat paa...so,MAKAN!!!

tok gamba time kmkorg latihan menembak kat kem....hehehe

yeaaaa.....bendera KOmpeni Alpha(kompeni diraja beb...)

at last~i can on9!!!!

komputer kat rumah aku masok hospital 2 kali...so,kesimpulannya smua maklumat aku yang tsemat lam komputer musnah sama sekali...huuuu...sedey banget...brapa hari da xon9...rasa cam setaun aku xon9...huhu...sekali lagi aku menanam anggur di rumah...hari yang sgguh sedih buatku cuz my upin & ipin mati...baru jak few days ngan cdak...hilang fulus gue....$$$$$...

Thursday, March 19, 2009

hari ini~

aku masih lagi menganggur~menunggu kepulangan kawan baekku....WANIEEEE!!!
huhuhuhuhu....rindue ngan kengkawan ku....xda kesah menarik untok hari tok....kinda boring~aku jd rajin ritok....hahahaha

Wednesday, March 18, 2009

lagu for today~

lagu tuk peserta plkn similajau(hujan- dugaan)

Bapanya mahukannya jadi seorang askar,
Bukan citacitanya,
Bukan impiannya.

Dia terlalu muda tuk tinggalkan keluarga,
Bila tiba masanya,
Pilu mula terasa.

Berkecamuk hati,hatinya sendiri,
Persoalannya kini,sampai bila mampu ku bertahan,
Mampukah ku bertahan?

Wowo,
Nampak ketarakah dilema di wajah ku,
Wowo,
Diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu.
Wowo,
Nampak ketarakah dilema di wajah ku,
Wowo,
Diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu.

Beginikah selalunya cinta,
Diakhiri sengsara,
Setelah dicurahkan semua.

Cuba ku dalami,
Sampai termimpi mimpi,
Namun apa yang ku jumpa,
Semuanya sama.

Berkecamuk hati,hatinya sendiri,
Persoalannya kini,sampai bila mampu ku bertahan,
Mampukah ku bertahan?

Wowo,
Nampak ketarakah dilema di wajah ku,
Wowo,
Diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu.
Wowo,
Nampak ketarakah dilema di wajah ku,
Wowo,
Diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu.

Ini semua dugaan Nya,(2X)


lagu nie kter tujukan kat peserta plkn*esp my fwen* kat kem sililajau...kump 1 siri 6/2009....i really have much fun ngan korunk sumer...thanx 4 being my fwen...^_^V

aku~music

jiwa aku bley jadi macam2....
jiwaku bley jd INDIE...
jiwaku bley jadi ROCK...
depend on my mood at that time...
kadang2 bley tahan gak JIWANG....
lawak2...but that's me...
i'll put all my fav song nyer lyric kat blog nie...
so anyone bley laaa nyanyi same2...
hohoho...


Labels: ,

Tuesday, March 17, 2009

my first post~

haaaaaa~
this is my first post....so...welcome 2 my blog...
wlpn i noe no one would be interested reading about my life...i think~~
anyway....welcome!!!!!
hahahahaahahaha

Labels: